FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Många i vårt avlånga land har som helig morgonrutin att dricka en kopp kaffe eller te. Här hittar du kaffemaskiner och produkter för tillagning av ditt favoritkaffe. I vårt sortiment finns en kaffemaskin för varje kök i både klassisk och modern design från välkända varumärken.
103 träffar sorterat på  
Popularitet
Latteo mjölkskummare - svart - Bodum
Bodum

Latteo mjölkskummare, svart

314 kr349 kr
I lager
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Kaffemaskiner

Vi på KitchenTime har försökt samla ihop de allra vanligaste kaffemaskinerna och viktigaste tillbehören som du kan tänkas behöva för bryggning av ditt favoritkaffe. Här finns bryggare, kvarn och kaffemaskin i många olika modeller med varierade funktioner och tillbehör.  I vårt sortiment hittar du allt från kaffebryggare och kaffemaskin , till perkulator och kapselmaskin. Dessutom har vi produkter som mjölkskummare och en massa andra roliga tillbehör som kan förgylla ditt kaffe eller tedrickande. Klicka in dig på de olika kategorierna och hitta dina favoriter!

Hos oss hittar du kaffemaskiner av hög kvalitet från välkända varumärken i olika storlekar så du kan välja en kaffemaskin som passar just dina behov. Behöver du en kaffemaskin för att koka en eller två koppar kaffe åt gången kan en mindre kaffemaskin vara smidigare att ha hemma. Medans behöver du en kaffemaskin som många använder dagligen på exempelvis ett kontor eller att många i familjen hemma dricker mycket kaffe kan en mer rejäl kaffemaskin vara att föredra. Här hittar du också olika typer av kaffemaskiner som espressomaskiner, klassiska kaffebryggare och kaffekvarnar så du kan välja den typen som du gillar bäst. Vi har ett brett utbud av klassiska kaffebryggare i snygg design men olika funktioner som gör det enkelt för dig att få ditt nybryggda goda kaffe snabbt och enkelt.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*