FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Kaffebryggare

Du som dricker bryggkaffe dagligen vet hur viktigt det är att hitta den rätta bryggaren som får ditt kaffe att smaka precis som du vill ha det. Därför har vi på KitchenTime ett brett utbud av olika bryggare av hög kvalitet, så att du ska kunna hitta en som passar just dig. 
76 träffar sorterat på
Hario kaffe cold brew flaska 70 cl - Svart - Hario
Hario

Hario kaffe cold brew flaska 70 cl, Svart

313 kr440 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Kaffebryggare

Du hittar till exempel en programmerbar kaffebryggare i vårt sortiment. Detta är en automatisk kaffebryggare där både starttid och automatisk avstängning kan ställas in, vilket är mycket smidigt om du har bråttom till jobbet på morgonen och du slipper oroa dig för om du stängde av din kaffekokare eller inte. Många av våra moderna kaffebryggare har en display som är både snygg och dessutom lättmanövrerad. Alla våra olika kaffebryggare hittar du här!

Här hittar du till exempel kaffebryggare med kvarn och behållare för kaffebönor vilket gör att du kan brygga ditt alldeles egna kaffe från grunden. Vi har flera moderna elektriska kaffebryggare och sladdlösa kaffebryggare för att du enkelt och smidigt ska kunna brygga ditt kaffe. Flera av kaffebryggarna hör till serier med andra liknande köksprodukter från samma varumärke som kan matchas i köket! Kaffebryggarna skiljer sig åt både vad gäller kapacitet och design, men har gemensamt att de är kvalitetsbryggare. 

Vi har både enkel- och dubbel kaffebryggare i vårt sortiment, samt bryggare med eller utan termoskanna. De kaffebryggare som kommer med en smidig termoskannan är perfekt för dig som vill brygga mycket kaffe utan att det svalnar fort. Här finner du även flera modeller av den klassiska presskaffebryggaren, som med hjälp av presstekniken är ett av de enklaste sätten att brygga gott kaffe. Presskaffebryggaren är även mycket snygg att ha framme på fikabordet. Här finner du kaffebryggare och termosbryggare från flera populära varumärken såsom Kenwood, Bodum och KitchenAid i olika modeller, material, storlekar och färger.

Tips & Inspiration

torsdag 7 mars 2024
Internationella kaffedagen 1/10
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*