FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Kaffekvarnar

I den här kategorin finner du alla våra kaffekvarnar, både manuella och elektriska. Med en kaffekvarn maler du dina kaffebönor till ett fantastiskt väldoftande kaffepulver.
15 träffar sorterat på  
Popularitet
TSM6A013B kaffekvarn med kniv - Svart - Bosch
Bosch

TSM6A013B kaffekvarn med kniv, Svart

272 kr499 kr
I lager

Mer om Kaffekvarnar

Vare sig du väljer en manuell eller elektrisk kaffekvarn kan du på de flesta kvarnar ställa in malningsgraden för att kunna kontrollera hur fin- eller grovmalet ditt kaffe blir. Klicka gärna in dig på de olika produkterna för att läsa mer om just deras egenskaper och funktioner.

Kaffet kan du använda i din kaffebryggare eller espressomaskin för att sedan kunna avnjuta en härlig kopp kaffe, det är ju något speciellt med egenmalet kaffe! Inte bara smaken och doften, utan även känslan.

Här finns kaffekvarnar i varierade prisklasser, storlekar och färger så att du kan hitta en kaffekvarn som passar just dig. Bland våra populära varumärken finner du kaffekvarnar från bland annat Ascaso, Bodum och Zassenhaus. I vårt breda sortiment hittar du både snygga och praktiska kaffekvarnar av god kvalitet i både klassiska och moderna modeller. Här hittar du både manuell kaffekvarn och elektrisk kaffekvarn.

För kaffeentusiasten är en kaffekvarn ett måste i köket. När kaffebönorna mals så reagerar de med syret i luften och detta påverkar i sin tur smaken på kaffet. Maler du kaffet själv hemma så garanterar det en rikare smakupplevelse och malningsgraden blir perfekt justerad till din kaffebryggare eller espressomaskin. Vid användning av espressomaskin är malningen en väldigt viktig förutsättning för att få en bra espresso med fin crema.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*