FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Kaffemaskiner/Tillbehör & Reservdelar Kaffemaskiner

Tillbehör & Reservdelar Kaffemaskiner

Här hittar du praktiska reservdelar och tillbehör till dina produkter! Många av de produkter som säljs här på KitchenTime är uppbyggda med flera löstagbara delar.
7 träffar sorterat på  
Popularitet
Hario våg - Svart - Hario
Hario

Hario våg, Svart

722 kr1 065 kr
I lager

Mer om Tillbehör & Reservdelar Kaffemaskiner

Majoriteten av reservdelarna och tillbehören som du finner i denna kategori är kafferelaterade och för att du ska kunna avnuta ditt kaffe många år framöver kan du gärna ta dig en titt bland produkterna i denna kategori för att se om din kaffepress eller kaffebryggare kan vara i behov av en uppfräschning! Här hittar du dessutom en smidig filterhållare med droppstopp från vårt populära varumärke Moccamaster.

En del av dessa delar kanske inte alltid håller lika länge som själva huvudprodukten och då är det behändigt att själv kunna byta ut delen. Därför vill vi kunna erbjuda dig olika reservdelar som passar de produkter som finns i vårt sortiment. Ett tips är att köpa reservdelen innan olyckan är framme så att du snabbt kan återställa din produkt.

I denna kategori hittar du tillbehör till din kaffebryggare såsom glaskanna, filterhållare, engångsfilter, stamp och övriga filter till din kaffebryggare. Du hittar även medel för avkalkning och en sumplåda om din skulle ha råkat gå sönder. Vi har flera smidiga avkalkningskit som kan komma väl till pass då din kaffebryggare behöver underhållning vilket du kan få genom dels avkalkningsmedel och rengöringstabletter.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*