FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:13:00:53

Köksapparater/Vakuumförpackare

Vakuumförpackare

En vakuumförpackare är redskapet för dig som vill ha ett bra sätt att spara och bevara dina råvaror!
Vakuumpåsar
12 träffar sorterat på
Supreme vakuumförpackare - Rostfritt stål - OBH Nordica
OBH Nordica

Supreme vakuumförpackare, Rostfritt stål

2 549 kr2 849 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Vakuumförpackare

I vårt sortiment hittar du flera olika modeller i olika storlekar, så att du ska hitta en vakuumförpackare som matchar just ditt behov. Här hittar du självklart även olika tillbehör till din vakuumförpackare så som värmepåse och vakuumpåsar.

Med en vakuumförslutare slipper du slänga lika mycket mat eftersom att vakuumförpackaren håller dina råvaror fräscha upp till fem gånger längre än om du hade förvarat råvarorna på annat vis. En vakumförpackare är dessutom perfekt för marinering av alla sorters kött, fisk och grönsaker. Med en vakuumförpackare kan du enkelt förpacka din mat tättslutande, vilket gör att du slipper oroa dig för frysskador eller att maten blir dålig för fort. Vakuumförpackaren är inte minst många jägares favorit-apparat, eftersom den gör att köttet blir mörare och godare än om det förvaras i en vanlig plastpåse.

Om du vill laga mat enligt Sous Vide-metoden behöver du även ha en vakuumförpackare för att vakuumförpacka maten. Sous vide är matlagningssättet som används av både proffs- och hemmakockar och hjälper dig att få ett perfekt resultat varje gång du lagar mat. För att lyckas med Sous vide-matlagningen behöver du förutom en sous vide-cirkulator även en vakuumförpackare och vakuumpåsar. Genom att vakuumförpacka din mat håller den sig också fräsch längre. En vakuumförpackare hjälper dig också snabbt och enkelt att marinera livsmedel. Med mat och marinad vakuumförpackade kan marineringen bli färdig på ungefär en halvtimme. Du kan också använda en vakuumbehållare för att förvara matrester i kylen eller för att marinera kött vilket och uppnå samma resultat på mycket snabbare jämfört med traditionell marinering.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*