FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Plåtar

Här hittar du våra plåtar av alla möjliga slag. Plåtar är nödvändiga när du vill tillaga godsaker i ugn så som pommes, pizza, eller varför inte fyllda auberginehalvor? 
21 träffar sorterat på
Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller - 32,7x45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller, 32,7x45,4 cm

389 kr489 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Plåtar

Det kan vara en god idé att du mäter din ugn innan du beställer en bakplåt för att du ska vara säker på att du köper en plåt som passar till din ugn. Det kan även vara smidigt att förvara plåtar i anslutning till spisen så se gärna över vilken förvaring som du har tillgång till för att anpassa din plåt efter dina behov. Vi hoppas att du ska hitta precis den bakplåt som du söker här hos oss på KitchenTime!

Vi har både bakplåtar i mer klassiskt rektangulära former, samt andra med mer rundade kanter, eller plåtar som är helt runda. En pizzaplåt, som är en rund bakplåt kommer väl till pass för dig som är en riktig pizzaälskare!

Vi har även en smart pizzaform i form av en pizzamatta med smarta hål i botten för att pizzan ska bli riktigt krispig och extra god! I denna kategori hittar du även pizzagaller i stål och ett smidigt avsvalningsgaller med flera våningar där du kan förvara varma bakverk enkelt och smidigt. Gallret kan sedan fällas ihop vilket gör att det tar upp minimalt utrymme i ditt kök. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*