FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Matlagning/Formar

Formar

Här finner du alla olika typer av formar för bakning och matlagning. Formar kan behövas till många olika sorters maträtter och det är viktigt att använda ugnssäkra formar.
UgnsformarUgnspannorPlåtarRamekinerKantinerPajformar
323 träffar sorterat på
Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller - 32,7x45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller, 32,7x45,4 cm

389 kr489 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
9
Sida 1 av 9

Mer om Formar

Om du införskaffar en snygg ugnsform gör den sig väl vid bordet när det är dags för servering vilket är en fördel då det tar extra och onödig tid om du ska flytta över maten till ett uppläggningsfat. Här hos oss finner du många olika typer av ugnsformar, både till storlek, form och färg. Vi har även flera olika modeller av ramekiner. Det finns både röda, vita, blå och blommönstrade ugnsformar, och självklart även formar i glas! 

Här hittar du även pajformar och ramekiner. Det är inte alla olika typer av tallrikar och grytor som kan användas vid ugnsmatlagning och därför kan införskaffning av en ugnssäker form vara en bra investering. Med ugnssäkra former kan du enkelt och smidigt ugnssteka exempelvis kyckling eller fläskfilé. En ugnsform lämpar sig bra vid alla olika typer av maträtter som lagas i ugn så som fisk, lasagne, potatisgratäng och paj.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*