FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Ramekin

Ramekiner är mindre ugnsformar för portionsservering. En suffleform eller en ramekin passar utmärkt för exemeplvis tillagning av potatisgratäng eller sufflé då formen har rum för lagom mängd till en person.
5 träffar sorterat på
Ramekin låg nr. 2 Serie Originale 10 cl - Vit - Pillivuyt
Pillivuyt

Ramekin låg nr. 2 Serie Originale 10 cl, Vit

70 kr89 kr
I lager

Mer om Ramekiner

Det kan vara smidigt att ha flera ramekiner till tillfällen då du bjuder gäster på middag eller efterrätt. Setet med fyra stycken ramekiner från Nordic sense är en favorit då den har en klassisk design och då man får flera ramekiner i samma stil och design.

Det kan även vara charmigt att ha ramekiner i olika design, det är helt upp till dig vad som faller dig bäst i smaken! 

Dessertklassikern crémè brûlée serveras i ramekiner eller suffleformar och är en utmärkt dessert om man vill göra den i förväg innan middagsbjudningen för att spara lite tid. Hos oss på KitchenTime hittar du ramekiner i olika storlekar och material, i set om flera- eller styckvis förpackade. Kärt barn har ju som bekant många namn, och en ramekin kallas även för kokott eller cocotte. Med kokotter kan du enkelt tillaga och servera olika rätter i portionsform.

Vi har flera populära remakiner i vårt sortiment, bland annat en urgullig hjärtformad ramakin från märket Le Creuset som kommer få dina gäster på fall! Du hittar även Le Creuset populära runda gryta cocotte här hos oss. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*