FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Matlagning/Formar/Ugnspanna

Ugnspanna

En ugnspanna är ett utmärkt val av köksredskap när kommer till matlagning och bakning i ugn. Flera ugnspannor kan också användas både i ugn, på spishäll och grill. Här hittar du ugnspannor i många olika storlekar beroende på hur många personer du ska laga mat till.
260 träffar sorterat på
Swedish Grace ugnsform 1,7 l - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace ugnsform 1,7 l, snö (vit)

389 kr649 kr
I lager
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Ugnspannor

En ugnspanna eller långpanna passar utmärkt för stora kök både hemma och på restaurang och är utmärkt för att bereda både kött- och fågelrätter i ugnen. Ugnsformen är rymlig och passar också utmärkt för att göra en stor lasagne till hela familjen! Många ugnspannor har handtag på varje kortsida som gör hanteringen väldigt enkelt och mycket smidigt när du ska ta ut och in formen ur ugnen. Den rymliga ugnsformen är perfekt för tillagning av en lite större familjemåltiden i ugnen, och passar även för de flesta ugnar hemma. Ugnspannan passar perfekt för att tillaga allt från stekar och gratänger till ugnsrostade rotfrukter.

Vissa ugnspannor har även ett tillhörande galler som du använder när du vill att råvarorna ska hamna en liten bit ovanför botten på ugnsformen. Gallret är perfekt när du vill grilla exempelvis en hel kalkon eller hela kycklingar. Ugnsformarna finns i flera olika material med olika specialegenskaper, flera av våra populäraste ugnformar är i rostfritt stål. I vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av ugnsformar och ugnspannor från välkända varumärken i olika storlekar. Det kan vara bra att ha flera ugnsformar i olika storlekar hemma i köket beroende på hur mycket som ska tillagas i ugnen. Ugnspannan är perfekt för den större måltiden.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*