FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:13:13:04

Juliennejärn

Vad är då ett Juliennejärn? Juliennejärnet fungerar som en grönsaksstrimlare som  hjälper dig att enkelt få till snygga smala strimlor av diverse grönsaker, som till exempel morötter.
1 träffar sorterat på
Julienneskalare - Rostfritt stål - Rösle
Rösle

Julienneskalare, Rostfritt stål

422 kr469 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Juliennejärn

Ett juliennejärn kan även användas till att göra en morot och zuccinipasta där du använder en julienneskalare till att skära smala strimlor av morot och zuccini, därefter saltar du och kokar dem i ca 4 minuter. Du kan välja att göra enbart en pasta av morot och zuccini, eller att ha en del vanlig pasta och du kan då koka pastan först och hälla ner morot och zuccini när det är ca 4 minuter kvar av koktiden. Här finner du alla våra Julienne skalare- och strimlare!

Att skära grönsaker i smala strimlor är ett pilligt arbete som kräver goda knivkunskaper, vilket inte varje vardagskock besitter. Det är dessutom tidsödande och frustrerande då man sällan får det goda resultat som man hade önskat. Med en Julienneskärare kan du enkelt strimla grönsaker och få till smala strimlor, med hälften så mycket möda! Ett juliennejärn passar bra till att göra en dekorativ sallad av till exempel gurkor och morötter.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*