FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Lökhackare

Med en lökhackare, som även kan kallas för lökskärare, hackar du lök snabbt och fint, samtidigt som du slipper både gråten och lökluktande fingrar.
10 träffar sorterat på  
Popularitet
Tabletop grönsakssvarv Spiralizer - Grön - Oxo Good Grips
Oxo Good Grips

Tabletop grönsakssvarv Spiralizer, Grön

593 kr949 kr
På väg till oss

Mer om Lökhackare

Du kan även spana in andra populära vitlökshackare hos oss som till exempel en lökhack från märket Leifheit, eller en vitlökshackare från Chef´n. Vi har även en smart lökhackare från märket Lurch som dessutom fungerar som förvaring åt din lök som du smidigt kan förvara i kylen. Vi har även en minichopper som passar utmärkt till att hacka både lök, frukt, och grönsaker.

 

Att hacka lök är kanske den syssla i köket som många drar sig mest för. Det är lite pilligt, tar tid, och löken blir oftast inte tillräckligt finhackad. Sedan är väl det värsta av allt att löken gör så att det svider i ögonen och därefter kommer de oundvikliga tårarna. Förutom dessa nackdelar med att hacka lök så tar fingrarna dessutom lukt av löken, vilket inte är särskilt angenämt. Men misströsta inte, det finns smarta lösningar, nämligen lökhackare, för att du ska slippa alla dessa lökproblem! Klassikern i vårt sortiment är lökhackaren från Alligator, som inte gör någon besviken.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

onsdag 6 mars 2024
Hacka lök - Slipp tårar och imponera i köket
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*