FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Mandolin

En mandolin är en form av grönsaksskivare som skivar dina grönsaker eller rotfrukter snabbt och smidigt.  En mandolin är också smidig att förvara eftersom den oftast är designad i slimmad modell.
24 träffar sorterat på
Kyocera mandolin ställbar - Svart - Kyocera
Kyocera

Kyocera mandolin ställbar, Svart

299 kr499 kr
I lager
KITCHEN HACKS

Mer om Mandoliner

Namnet madolin kommer från att rörelsen hos en van mandolinanvändare liknar den hos en mandolinspelare. Med en grönsaksmandolin effektiviseras matförberedelserna en hel del med hjälp av att denna mandolin gör så att du enkelt kan hacka eller skiva dina grönsaker!

Flera av våra mandoliner är multiskärare då de är ställbara för att få olika stora och tjocka skivor, beroende på om du ska göra till exempel pickles eller carpaccio, vilket gör dem till ett effektivt köksredskap. En av våra absoluta favoriter är just den ställbara mandolinen med dubbla keramiska blad från Kyocera. Denna mandolin har flera gånger vunnit bäst-i-test tävlingar och håller mycket hög standard. De flesta handmandoliner kan diskas i maskin, vilket gör att de är både behändiga att använda och rengöra.

Med en mandolin sparar du både tid och får till så där jämna skivor, strimlor eller stavar av till exempel grönsaker du är van att få på restaurang. Bli ett riktigt proffs i köket med hjälp av din nya mandolin, ett måste i köket för den matlagningsintresserade. Välj bland våra mandoliner och hitta den som passar just dig och din matlagning!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*