FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Rivjärn

Ett rivjärn eller ett råkostjärn är en köksprodukt som de allra flesta har hemma. Med rivjärnet kan du riva ost, morötter och andra grönsaker, hyvla parmesan eller finriva vitlök.
38 träffar sorterat på
Zena zestjärn 40 cm - Grå - Dorre
Dorre

Zena zestjärn 40 cm, Grå

199 kr249 kr
I lager
KAMPANJ
12
Sida 1 av 2

Mer om Rivjärn

En smidig modell som är mycket populär är det handhållna rivjärnet från Microplane. Detta rivjärn är enkelt att använda, ligger bekvämt i handen och är smidigt att förvara mellan olika användningstillfällen. Microplane är rivjärnens Rolls Royce och är mycket populärt bland både amatörkockar och professionella kockar. Ett bra rivjärn är helt enkelt en riktigt bra investering för att din matlagning ska blir enklare och roligare! 

Men det är stor skillnad på att arbeta med ett bra rivjärn och ett som inte riktigt håller måttet. Att rivjärnet står stabilt på bänken eller ligger bekvämt i handen är ett måste, likaså att rivsidorna är tillräckligt vassa. Ditt rivjärn bör kräva minimalt med tryck från din hand utan ska riva dina grönsaker eller ost med lätthet.

Bland våra rivjärn hittar du smarta funktioner som ergonomiska handtag, rivjärn med behållare och rivskål, och multirivjärn med flera olika sidor för olika typ av rivning. Vi har även pyramidrivjärn med form av en pyramid. Här hittar du också tryffeljärn, med ett tryffelrivjärn eller en tryffelhyvel kan du riva riktigt tunna skivor av tryffel till din mat.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*