FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Kastruller

Letar du efter en ny kastrull? Kastruller är oumbärliga i köket, och finns i alla möjliga storlekar för olika användningsområden. I vårt sortiment finner du både stora och små kastruller tillverkade av olika material som gjutjärn, koppar och keramik.
172 träffar sorterat på
Classic kastrull - 1,5 L - Fiskars
Fiskars

Classic kastrull, 1,5 L

349 kr499 kr
I lager
REA
-30%
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Kastruller

Hos oss hittar du även kastruller som är bain marie, vilket innebär att de värmer upp råvaror skonsamt genom att gradvis öka temperatur tills den önskade temperaturen är uppnådd. Du hittar även en kastrull med hällpip vilket gör det säkert för dig att hälla bort kokande vatten. En kastrullinsats kan vara ett smidigt sätt att utöka dina befintliga kastrullers användningsområden. Du kan exempelvis köpa till en ångkokningsinsats för att enkelt och smidigt kunna ångkoka grönsaker.

Som du märker hittar du många olika typer av kastruller här på Kitchentime och vi har kastruller i olika storlekar och modeller. Om du är ute efter en liten och smidig mjölkkastrull som du kan använda till matlagningsmoment eller bakningsmoment så som exempelvis uppvärming av mjölk, eller smältning av smör eller choklad så hittar du det här hos oss. Spana gärna in vårt utbud av kastruller här nedan!

Här hittar du ett stort utbud av kvalitativa kastruller från välkända varumärken. En tjock botten är viktig för att kastrullen ska kunna hålla värmen länge och leda värmen från spisen snabbt. En kastrull i rostfritt stål ger en bättre yta som är lättare att hålla ren, medan aluminium leder värme bättre. Av den anledningen är det många tillverkare som har en kombination där ytan är gjord i rostfritt stål och en kärna av aluminium, så kallad sandwichbotten.

Det finns även kastruller med en beläggning av teflon eller liknande, en s.k kastrull non stick, som bidrar till att maten inte fastnar i kastrullen. Kvalitetskastruller är i alla lägen att föredra, varför vårt sortiment är bräddfyllt av kastruller av bra kvalitet till bra priser. Här hittar du både kastrull med lock och kastrull utan lock, vilket du väljer beror på hur du ska använda din kastrull, men ett lock kan alltid vara behändigt att ha nära till hands.

Med en kastrull där bottnen bågnat, eller mat har bränt fast, är det svårt att lyckas med matlagningen. Välj därför kastruller som håller en längre tid och kan hjälpa dig att nå din potential i köket. Vi har kastruller som fungerar för all typ av kokning samt vissa specialutformade kastruller som exempelvis såskastruller som passar utmärkt för tillagning av alla typer av såser. Vi har även pastakastrull med pastainsats och durkslag för den som vill tillaga pasta enkelt och smidigt. Vi har även en kastrull med måttskala, vilket vi tycker är en riktigt smidig funktion.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*