FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Kastruller & Grytor

Kastruller & Grytor

Kastruller och grytor är något av det mest grundläggande som du behöver vid matlagning! Här hittar du alla kokkärl som du kan tänkas behöva för att kunna koka och laga mat.
661 träffar sorterat på  
Popularitet
Gretl gjutjärnsgryta emalj 4 L - Svart - Dorre
Dorre

Gretl gjutjärnsgryta emalj 4 L, Svart

591 kr1 099 kr
På väg till oss
1
...
19
Sida 1 av 19

Mer om Kastruller & Grytor

Här hos oss hittar du grytor av olika storlek och form, vi har bland annat flera ovala grytor från populära Le Creuset. Vissa av våra grytor och kastruller har en non stick-beläggning, vilket gör dem enkla att rengöra och motverkar att maten fastnar, men dessa är något mer känsliga. Vi har även emaljerade kokkärl som är otroligt slittåliga och du kan hitta kokkärl antingen med ett eller två handtag.

Kastrullens eller grytans storlek och vikt, samt handtagens utformning bör passa dig väl så att de inte upplevs som otympliga. Det kan vara bra att äga flera kastruller och grytor i olika storlekar då du använder dem till måltider av varierat slag under året. Kanske att du bjuder hem större middagssällskap regelbundet, och då behöver du ha flera grytor och kastruller till hands. I de flesta fall medföljer lock till våra kastruller.

I denna kategori hittar du även tryckkokare som gör att du kan få förkortade koktider på grund av att tryckkokaren tillagar råvaror med hög temperatur och ett högre tryck om man jämför med en vanlig kastrull. Tryckkokaren gör så att ånga inte kan leta sig bort från kärlet och därför stiger trycket och även temperaturen.  Vi har även en buljonggryta med höga kanter som lämpar sig särskilt väl för tillagning av just buljong.

Här hos oss hittar du alla möjliga typer av kastruller & grytor med andra ord!

Beroende på vad som ska kokas eller lagas lämpar sig olika storlekar, former och material. Hos oss finns ett brett utbud, så att du ska hitta just den kastrull eller gryta som matchar dina behov. Många typer av kastruller har ofta en kärna av aluminium, eftersom att denna metall genererar snabb värmespridning.  En kastrull med en tjock botten ger jämn och hög värme, och en kastrull med hölje i rostfritt stål är enkel att rengöra. Våra kokkärl i rostfritt stål ger dessutom en jämn värmefördelning och som dessutom är slitstark och tålig. 

Tips & Inspiration

onsdag 28 februari 2024
5 Populära Grytor - Laga goda måltider med kvalitativa grytor
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*