FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Lock

Att köpa ett lock till din stekpanna, gryta eller kastrull kan vara en god investering! Vi har många olika lock i olika former och material, för att de ska passa just dina kärl.
85 träffar sorterat på  
Popularitet
Skeppshult glaslock med gjutjärnsknopp - Ø25 cm - Skeppshult Gjutjärn
Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult glaslock med gjutjärnsknopp, Ø25 cm

369 kr
I lager
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Lock

Vi har dessutom kochblume, vilket är ett grytlock som har ett överkokningsskydd vilket är otroligt smidigt och med detta lock behöver du aldrig mer oroa dig för att något ska koka över.Utöver våra lock hittar du även olika knoppar till kastrulllock. Vi har bland annat en knopp med form av en ko, men även mer neutrala knoppar för den som föredrar det. 

För det första så minskar tillagningstiden tack vare tillvaratagandet av värmen på ett mer effektivt sätt, och för det andra får dina produkter utökade användningsområden. Om du redan har stekpannor, grytor, eller kastruller som finns i vårt sortiment kan det vara en god idé att se om det finns separata lock att köpa till åt just dina kärl. Det är inget problem om din kastrull eller gryta inte skulle finnas i vårt sortiment eftersom vi har flera universallock och multilock av olika storlek som är designade för att passa alla kastruller eller grytor, stora som små! Vi har bland annat silikonlock, glaslock, och lock i rostfritt stål i olika storlek för att du ska kunna hitta ett lock som matchar din locklösa gryta eller kastrull.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*