FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Minigryta

Här hittar du minigrytor och portionsgrytor av alla dess slag! En minigryta är perfekta för att servera charmiga inviduella portioner av t ex. gratäng, pajer, eller efterrätter.
18 träffar sorterat på  
Popularitet
Le Creuset minigryta 10 cm - Bamboo Green - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset minigryta 10 cm, Bamboo Green

289 kr
I lager

Mer om Minigrytor

De flesta portionsgrytor som bland annat minigrytorna i stengods från Le Creuset har väldigt breda användningsområden eftersom de tål både mikro, kyl, och ugn. Därför passar de utmärkt för att servera så väl gratänger, pajer, såser,eller desserter som sedan kan förvaras i kylen!

Vi har smågrytor i många olika färger och du kan mixa och matcha hur du vill. Portionsgrytorna finns i material som till exempel gjutjärn, stengods och koppar. Vilken gryta du bör välja beror på hur du ska använda den och vad du har för preferens.

Om du vill ha en smidig gryta som kan diskas i diskmaskin rekommenderar vi en stengodsgryta. Har du en traditionell spis och är ute efter en trendig minigryta kan du spana in vår minigryta i koppar. Koppargrytan är stilren och passar dig som har en traditionell spis utan induktionshäll eftersom koppargrytor inte kan användas på induktionshällar. Är du ute efter en rejäl och hållbar portionsgryta kan vi rekommendera en i gjutjärn, den måste dock diskas för hand. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*