FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Kökskniv/Övriga Knivtyper

Övriga Knivtyper

Under övriga knivtyper finner du knivar och specialanpassade knivar som inte passar in i någon annan kategori.
153 träffar sorterat på  
Popularitet
Markus Classic knivset - 3 delar - Markus Aujalay
Markus Aujalay

Markus Classic knivset, 3 delar

524 kr698 kr
I lager
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Övriga Knivtyper

Alla knivar som du hittar under övriga knivtyper är alla från väl utvalda och kända varumärken. Bland annat från populära Mac och Lion Sabatier. Ostknivar, pizzaknivar och knivar anpassade för fågel, fisk och kött finns också under denna kategori. Mac tillverkar även en serie behändiga barnknivar i flera glad färger som håller högsta säkerhet och kvalitet, ett perfekt sätt att låta hela familjen känna sig delaktig i matlagningen. Vill du ha en kniv med ett specifikt användningsområde som inte passar in i någon av de andra knivkategorierna är chansen stor att du hittar den här! 

Här hittar du främst knivar som är anpassade till frukt och grönt! Förutom att du kan hitta en bra grönsakskniv eller fruktkniv finner du också olika allknivar som fyller liknande funktion som kockknivar.

För dig som vill njuta av havets guld i form av kräftor, ostron, eller andra skaldjur så hittar du både skaldjurskniv och ostronkniv hos oss. Dessa knivar har ett litet men kraftigt knivblad och ett stabilt handtag för att förenkla ditt skaldjursätande. Är du istället mer intresserad av skogen och det som den kan erbjuda så hittar du bland annat en smidig svampkniv här hos oss som passar utmärkt att ha med vid svampplock i skogen. En fällkniv passar även utmärkt om du rör dig mycket i skog eller på sjön, då en liten fickkniv alltid kan komma väl till pass.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*