FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Skalkniv

En skalkniv är speciellt utformad för att enkelt kunna skala grönsaker, frukter och rotfrukter. Den passar även utmärkt till att skala lök, vitlök och andra råvaror.
61 träffar sorterat på
Global GS-38 skalkniv 9 cm - Rostfritt stål - Global
Global

Global GS-38 skalkniv 9 cm, Rostfritt stål

499 kr859 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Skalknivar

Knivarna är antingen tillverkade i rostfritt stål eller keramik och handtagens material kan variera mellan trä, nylon och plast. En skalkniv är väldigt användbar och ett utmärkt komplement till bassortimentet av knivar i köket. Här hittar du modeller i både klassisk och modern design. Den stora variationen gör det enkelt för dig att hitta en skalkniv som du trivs med och som matchar resten av dina knivar och köksredskap. En skalkniv är det redskap som du behöver om du planerar att skala olika grönsaker!

På KitchenTime hittar du ett brett sortiment av skalknivar. En skalkniv är lite mindre än andra knivar så att den enkelt ska gå att hantera. I vårt sortiment finns flera olika modeller av skalknivar och praktiska skalknivset. Du finner populära varumärken som Wusthof, Dorre och OBH Nordica som erbjuder kvalitativa skalknivar i olika modeller, material och prisklasser. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*