FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Mortel

Mortlar är ett av världens äldsta köksverktyg och används än idag flitigt i köket. I vårt sortiment kan du välja mellan ett flertal mortlar i olika storlekar och material.
23 träffar sorterat på
Satake Nabe gjutjärnsmortel - Svart - Satake
Satake

Satake Nabe gjutjärnsmortel, Svart

239 kr399 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Mortlar

Här på KitchenTime finner du  kryddmortlar i både stilren, klassisk och modern design från flera populära varumärken som bland annat Skeppshult, Nordstjerne och från Jamie Oliver. De flesta av våra modeller är dessutom väldigt fina och passar utmärkt som dekoration på köksbänken eller kökshyllan när de inte används! 

En klassisk mortel är en kryddmortel som är gjord i granit, men även en marmormortel klassas som en gammal klassiker både är vacker och tålig. En mortelstöt är en klassisk köksprodukt som kan användas i generationer och är såväl en snygg inredningsdetalj i köket. Med hjälp av din mortel kan du göra egna spännande kryddblandningar eller mortla torkade hela kryddor. Ett annat användningsområde är att förbereda bas till dressing eller sås. Om du är intresserad av att göra egen senap kan du köpa en senapskula, eller passa på att köpa en mortel med en tillhörande senapskula. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*