FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap/Burk- & Konservöppnare

Burk- & Konservöppnare

En konservöppnare är ett köksredskap som kanske inte används varje dag, men som är guld värd den dag som man har behov av en!
6 träffar sorterat på  
Popularitet
Profile konservöppnare - Rostfritt stål - Brabantia
Brabantia

Profile konservöppnare, Rostfritt stål

183 kr219 kr
I lager

Mer om Burk- & Konservöppnare

Alla öppnare är enkla att både rengöra och förvara. Hos oss hittar du också ett stort sortiment av burköppnare och locköppnare. För oss som ibland har problem med att få upp burklock som sitter hårdare än berget finns nu lösningen i form av en praktisk burköppnare!

I vårt sortiment hittar du ett antal olika öppnare så som kombiöppnare, multiöppnare, och olika burköppnare. Dessa olika konservöppnare och locköppnare hjälper dig att öppna konserver och lock på ett säkert sätt, utan risk för att skära dig. Konservöppnare bidrar till att göra ditt arbete i köket både säkrare och mer effektivt.

Vi på KitchenTime har både enkla traditionella konservöppnare och mer avancerade öppnare, i både små och stora format beroende på vilket syfte konservöppnaren ska ha. Vi har allt från smidiga konservöppnare som är lätta att manövrera för hand, till smidiga bänkfasta konservöppnare. Vilken du än väljer så är det meningen att öppnaren ska underlätta din matlagning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*