FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap

Redskap

Redskap för köket har många namn: köksprylar, köksartiklar, eller kökstillbehör. Kärt barn har många namn som man säger, men en sak är säker. Utan köksredskap kan du inte laga mat.
Slevar & TängerVisparPotatisskalareSaxarBurk- & KonservöppnareGrönsakssvarvarGrytunderläggHamburgerpressarKötthammarePotatispressarVitlökspressarÖvriga Köksredskap
898 träffar sorterat på
Satake burgerpress - Gjutjärn - Satake
Satake

Satake burgerpress, Gjutjärn

181 kr299 kr
På väg till oss
KAMPANJ
1
...
25
Sida 1 av 25

Mer om Redskap

I vårt breda sortiment av köksprodukter finner du en massa roliga och nödvändiga produkter som förenklar din vardag genom att snabba på matberedningen. Det finns många delar av matlagningen som idag går att effektivisera med hjälp av ett simpelt hjälpmedel, och istället kan du använda tiden du får över till att njuta av den härliga middagen tillsammans med familjen.

Vad du än söker så är chansen stor att du hittar det i vårt breda utbud av köksattiraljer och kökssaker. Investera i de redskap som du har mest användning för och gör något roligt med tiden du sparar!

Hur ska du vispa smeten utan visp, steka köttet utan stekspade och göra potatismos utan potatisskalare? Det är dessa matlagningsredskap och hushållsredskap som gör matlagningen enklare. Bra köksutrustning är en självklar del av ett kök och är en av grundstenarna till lyckad matlagning. Här hos oss hittar du alla typer av köksredskap online som du kan tänkas behöva. Köksutrustning innefattar allt från slevar och glasskopor till sushitillbehör. Variationen är stor, men alla dessa produkter förgyller och underlättar ditt arbete i köket. En viktig sak att tänka på innan du införskaffar nya köksverktyg är materialvalet. Detta är extra viktigt om du exempelvis har teflonpannor hemma eller om du vill behandla dina grytor, bunkar och stekpannor med så stor varsamhet som möjligt. Mest skonsamt är att välja silikon eller plast, eftersom att redskap i dessa material inte skrapar beläggningen på samma sätt som metall gör.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*