FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap/Grönsakssvarv

Grönsakssvarv

Grönsakssvarvar har snabbt blivit otroligt populära och de finns idag i många hem, kanske som resultat av det ökade intresset för vegetarisk mat.
4 träffar sorterat på  
Popularitet
Tabletop grönsakssvarv Spiralizer - Grön - Oxo Good Grips
Oxo Good Grips

Tabletop grönsakssvarv Spiralizer, Grön

659 kr949 kr
I lager

Mer om Grönsakssvarvar

Hos oss hittar du till exempel en spirelli från Gefu som du kan använda för att skära spiralstrimlor av grönsaker och frukt för att göra fina grönsaksdekorationer. Du hittar även vår populära hand-held spiralizer Oxo Good Grips som du enkelt kan göra grönsakspasta och grönsaksspiraler med. Den är dessutom säker att använda då dess matbehållare gör att du inte kan skära dig.

Med hjälp av en grönsaksvarv gör du enkelt grönsaksspaghetti, vackra dekorationsspiraler eller konstnärligt skurna grönsaker till din sallad. För den som vill vara nyttig är en spiralizer eller en spiromat ett oumbärligt köksredskap. Att laga goda och snygga grönsaksrätter blir med ens både enklare och roligare! Vilken grönsakssvarv du bör välja beror på vilken typ av grönsaker du planerar att hantera i första hand. Säkerheten är viktig vid användandet av en grönsakssvarv då den ofta har ett väldigt vasst blad och våra grönsakssvarvar och spiralskärare har smarta utformningar för att sätta din säkerhet främst. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*