FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap/Grytunderlägg

Grytunderlägg

Våra grytunderlägg är både snygga och praktiska, och flera av dem är dessutom hopfällbara för att ta upp så lite plats som möjligt när de inte används.
117 träffar sorterat på  
Popularitet
Solstickan grytunderlägg Ø19 cm - Svart - Solstickan Design
Solstickan Design

Solstickan grytunderlägg Ø19 cm, Svart

299 kr
I lager
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Grytunderlägg

Vi har exempelvis ett värmeunderlägg av rostfritt stål från märket Alessi som är designat av Marta Sansoni. Underlägget har ett vackert snirklande mönster som återfinns i andra produkter ur serien Cactus. Vi har även stilrena värmeunderlägg och grytskydd från miljömedvetna märket Almedahls. Bland annat serien Sill från Almedahls som är designad av Marianne Nilsson.

Ett underlägg är viktigt om du vill servera varm mat direkt vid bordet utan att skada bordsskivan. Vi har flera smarta grytunderlägg från märket Joseph Joseph som går att vika ihop och därför tar upp mindre plats i kökslådan. Genom att underläggen är justerbara kan du anpassa underläggets storlek efter behov. 

På KitchenTime anser vi det viktigt med en kombination av funktionalitet och design och därför kan du här hitta snygga och smidiga grytunderlägg i många olika material och former! Trivet är en stil som innebär att en produkt har utskurna mönster som till exempel blommor eller snirklande mönster. Vi har till exempel ett underlägg i silicon från märket Chef´n med trivet-mönster. Vi erbjuder grytunderlägg av material så som kork, marmor och stål. Ett grytunderlägg av unik design kan ge dukningen inför finmiddagen ett lyft.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*