FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Matlagning/Redskap/Hamburgepress

Hamburgepress

Här hittar du våra olika hamburgerpressar. Med en hamburgepress får du perfekt formade, jämnstora hamburgare till grillkvällen.
12 träffar sorterat på  
Popularitet
Satake burgerpress - Gjutjärn - Satake
Satake

Satake burgerpress, Gjutjärn

179 kr299 kr
I lager
KAMPANJ
Smash Burger Hamburgerpress 18 cm - Gjutjärn - Nordwik
Nordwik

Smash Burger Hamburgerpress 18 cm, Gjutjärn

249 kr
Beställningsvara

Mer om Hamburgerpressar

Hos oss hittar du hamburgerpressar i material så som plast och aluminium och pressarna har olika stora handtag för att du ska hitta en hamburgerpress som passar just dig. Dina gäster kommer med säkerhet att bli mäkta imponerade om du vid nästa grillkväll serverar dina utsökta hamburgare med en perfekt form!

Kärt barn har många namn och hamburgerpressen kallas även ibland för hamburgerstans eller hamburgerform, men detta är alltså olika benämning på samma redskap. Vi har både singelvarianter med plats för en hamburgare och dubbelvarianter där du kan forma två hamburgare i taget. Med en hamburgerpress tar det inte heller lika lång tid att förbereda många hamburgare till grillfesten eller kalaset utan hamburgarna formas smidigt och enkelt genom att köttfärsen placeras i formen och sedan jämnas ut och trycks till med hjälp av den tillhörande pressedelen.

För den som gillar att göra hemmagjorda hamburgare är en hamburgerpress ett självklart val. Hamburgerpressarna har en räfflad insida för att få till det snygga och klassiska randiga mönstret på hamburgarna. Så även om du ska steka hamburgarna i en stekpanna kan du få till den snygga ytan av hamburgare som har legat på grillen på grillgaller. I sortimentet hittar du både enkla och dubbla hamburgerpressar, den dubbla gör såklart arbetet lite effektivare när du kan pressa två hamburgare åt gången! En hamburgerpress kan också vara en rolig present till hamburgerälskaren eller för den som vill göra proffsiga egengjorda hamburgare.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*