FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap/Kötthammare

Kötthammare

En kötthammare är det perfekta köksredskapet för köttfantasten. En kötthammare har alla samma funktion oavsett vad de må gå under för benämning.
3 träffar sorterat på
Heirol steely köttmörare 300 g - 25,5 cm - Heirol
Heirol

Heirol steely köttmörare 300 g, 25,5 cm

319 kr429 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Kötthammare

För dig som är särskilt intresserad av biff kanske en biffbankare är just vad du behöver. En biffbankare passar perfekt för att möra en biff och är mer lik en stekspade i formen, men den har en otrolig tyngd för att bankandet ska gå smidigt. Hos oss kan du alltså enkelt välja den produkt som passar dina behov bäst. Alla kötthammare i vårt sortiment är tillverkade av kvalitetsmaterial. De är dessutom snygga och ger ett proffsigt intryck.

Detta redskap använder du för att möra och banka ditt kött till önskad tjocklek. En köttbankare kan du använda till de flesta typer av kött, som kyckling, fläsk och biff. Perfekt redskap för den erfarne kocken, men också för dig som vill lära dig att laga mat som proffsen. I vårt sortiment finner du flera olika modeller av kötthammare. De har alla ungefär samma uppbyggnad men kan se lite olika ut i designen. En del köttklyvare har endast en yta att banka med medan andra kötthammare har två ytor med olika grovhet. Dessutom har vi en kötthammare i vårt sortiment som också har ett klyvblad så att du enkelt ska kunna klyva ditt kött.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*