FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Matlagning/Redskap/Potatispress

Potatispress

Kärt barn har många namn och en potatispress, eller en potatisstöt gör det enkelt för dig att mosa potatis till ett jämnt och fint potatismos.
12 träffar sorterat på
Poppy potatispress - Rostfritt stål - Dorre
Dorre

Poppy potatispress, Rostfritt stål

257 kr439 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Potatispressar

Vilken modell du väljer har inte så stor betydelse för resultatet, de är alla effektiva och enkla att använda. Däremot är det viktigt att du väljer en press som du tycker är bekväm att arbeta med samt att den har en design som du tycker om. I vårt sortiment kan du kika runt bland de olika modellerna och hitta just din favorit. Vi har ett stort utbud av potatispressar och potatismosare. Vi har bland annat potatispressar av rostfritt stål och plast, och de finns i alla möjliga olika färger och former.

Hemlagat mos är ju det allra bästa! En potatispress passar också bra för att pressa andra rotfrukter och grönsaker. En potatisstomp gör det lättare för dig att mosa en större mängd potatis på en och samma gång. Med en potatisstomp förbereder du moset snabbt och enkelt, medan en potatispress ger dig antingen pressad potatis eller grunden till ett finfördelat potatismos.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*