FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Saxar

I köket finns det alltid behov av en kökssax! Saxar är något så enkelt som två knivar som kommer från två olika håll för att smidigt kunna separera och dela bitar.
33 träffar sorterat på  
Popularitet
Classic universalsax - högerhänt - Fiskars
Fiskars

Classic universalsax, högerhänt

202 kr269 kr
I lager

Mer om Saxar

Redan 300 år innan vår tidräkning fanns saxar för att underlätta vardagslivet och har sedan dess varit ett mycket praktiskt och användbart verktyg. Vår kryddsax är vi riktigt stolt över. Den är så fiffig att det är en sax med flera blad. På så sätt klipper du gräslök eller persilja till små små bitar på nolltid. Låt arbetet gå fem gånger så snabbt, så att du istället kan fokusera på matlagningen. Om du syr mycket och är i behov av en rejäl sax så hittar du flera skräddarsaxar här hos oss. Här nedan finner du alla våra olika kökssaxar!

Förr eller senare kommer du att behöva klippa upp förpackningar som är svåra att öppna för hand. En sax är även ett enkelt sätt att få kött, kyckling, grönsaker, eller andra råvaror i mindre bitar. Här finner du många olika typer av saxar; både universalsax och mer områdesspecifika saxar såsom örtsax och skräddarsax. Universalsaxen har nio olika funktioner som hjälper dig med mycket i köket. När du precis tror du hittar alla funktioner kan du finna en ny. För en sax behöver inte bara vara en sax, utan kan även vara en kapsylöppnare, läsköppnare, avokadoskalare och två knivar. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*