FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Hålslev

Hålsleven eller hålskeden är det perfekta redskapet när du vill fiska upp din råvara ur en gryta, kastrull eller panna utan att behöva få med någon vätska.
7 träffar sorterat på
Brabantia hålslev - Svart - Brabantia
Brabantia

Brabantia hålslev, Svart

63 kr69 kr
I lager

Mer om Hålslevar

Är du ute efter en stilren hålslev bör du spana in hålslevar från bland annat från Bodum där handtaget kan fås i en härlig limegrön färg. Hålsleven finns även i mer sofistikerade färger för den som föredrar det. Om du är ute efter fler redskap så kan du spana in vårt prisvärda köksredskapsset i fem delar från Amefa som innehåller både en hålslev, en soppslev, en grytsked, en pastaslev och en stekspade.

En hålslev eller en frityrslev lämpar sig vid kokning av buljong, eller om man vill fiska upp saker ur en gryta eller fritös. Vi har flera olika hålslevsmodeller i olika material, så att du ska kunna hitta den hålslev som passar dig bäst! Vi har till exempel hålslevar i nylon, silikon, rostfritt stål och melamin. Hålslevarna i melamin förhindrar att sleven gör repor i grytan. Våra hålslevar av nylon är även de skonsam mot grytor och stekkärl.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*