FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Fondue

Fondue är en schweizisk rätt som garanterar en mycket social middag. Traditionell fondue är smält ost som man doppar brödbitar i, men nu för tiden finns det mängder av varianter, bland annat chokladfondue.
7 träffar sorterat på
Staub fondueset 2,35 l - svart - STAUB
STAUB

Staub fondueset 2,35 l, svart

1 686 kr2 529 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Fondue

Oavsett om du är ute efter en fondue som passar stora middagssällskap eller små så finns det en fondue för ditt avsedda användande hos oss på KitchenTime!

I vårt sortiment med fondueset hittar du flera alternativ, både elektriska fondueset och set som värms upp med hjälp av brännare. Med vissa fondueset medföljer en receptbroschyr för dig som vill hitta inspiration och vid köp av de flesta fonduer kommer fonduegafflar med på köpet. Om du vill köpa till fonduegafflar eller köpa till flera så finns de även att köpa separat. En fonduegryta kommer väl till pass både vid middagsbjudning eller myskväll. Förutom att smälta ost kan du även smälta olika typer av choklad som du sedan doppar frukt i, vilket blir en mycket smarrig efterrätt! Om ni är ett stort sällskap på ca 8 personer så passar en fondue som rymmer ca 2L bra, är ni ca 4 personer eller färre skulle vi rekommendera en mindre fondue som rymmer ca 1L.  

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*