FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:13:25:40

Hyllor

Här hittar du våra hyllor som vägghyllor, bokhyllor, skohyllor från kända märken. Vi har ett brett sortiment av hyllor att hänga på väggen eller ställa på golvet. En hylla eller bokhylla blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem, om du så väljer att placera den i sovrummet, vardagsrummet eller köket.
133 träffar sorterat på
A Light Shelf vägghylla 90x21x35 cm - Oak - Andersen Furniture
Andersen Furniture

A Light Shelf vägghylla 90x21x35 cm, Oak

1 052 kr1 619 kr
På väg till oss
KAMPANJ
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Hyllor

Om du bor trångt kan en bokhylla fylld med böcker vara ett bra sätt att "gömma undan" din säng om den står i samma rum som ditt vardagsrum. Kanske vill du att bokhyllan ska vara i liknande färg och träslag som ditt golv? Eller bryta av med en färgglad bokhylla, vilket du än föredrar så har vi flera snygga bokhyllor att erbjuda dig. 


Hos oss hittar du hatthyllor och skohyllor som kan vara precis det som din hall behöver. Med förvaringsmöbler lyfts din hall både genom att möblerna i sig är snygga, samtidigt som det blir mindre prylar i din hall. Din hall blir mycket trevligare om du har en skohylla där du kan rada upp dina skor, och en hatthylla med korgar där du enkelt kan få undan hallstök i form av halsdukar, vantar och mössor som ligger överrallt. Förvaring är a och o om du vill få en snygg och prydlig hall! 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*