Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
UPP TILL 40% PÅ STEKPANNOR! Uppdatera kökets viktigaste verktyg. Köp nu»
Vi har för närvarande slut av denna vara på vårat lager. Titta gärna in igen senare.
Meddela mig när varan finns på lagerBli meddelad direkt när varan finns på lager
Satake Outdoor® är en helt ny serie där matlagningen tar steget ut i det fria- till uteköket, campingplatsen eller varför inte i skogen och på vandring.
Detta är ett mycket användbart vändbart stekbord som kan användas på grillen eller direkt på öppen eld, men även på gamla spisar med gas eller induktion. Det är i ett funktionellt format som gör det enklare att bära med sig(vikt: 3,1kg / 49x23x1cm)
Ena sidan är försedd med grillränder som ger grönsakerna och köttbiten det snygga grillmönstret, samtidigt som råvaran lyfts upp någon millimeter och ger en perfekt tillagning.
Den andra sidan är flat och är perfekt för att göra till exempel smashburgers eller steka mjukare råvaror som annars lätt fastnar och trillar ner genom grillgallret. Fiskfiléer, svamp, grönsaker och dylikt. Stekbordet är också utmärkt för riktigt stora schnitzlar. Den flata sidan har också en liten avrinningsyta för fett, på så vis riskerar man inte att "koka" råvaran i köttsafter.
Riktiga Smash Burgers har aldrig varit så lätt och roligt att laga som med Satake's nya hamburgerpress. Köttpressen gör sig lämplig till såväl kött som hamburgare. Till skillnad från många andra köttpressar så är denna helt flat på undersidan vilket är perfekt för just smashburgare. Bakplåtspapper eller smörpapper används mellan press och kött så fastnar inget.
Tips!
Hetta upp en gjutjärnshäll eller ett stekbord och lägg på en rund okryddad boll av grovmalen högrev. Pressa med Satake Smash Burger Press med lite bakplåtspapper mellan kött och press. Ta i rejält och platta ut burgarna helt. Krydda rikligt med salt och peppar och låt undersidan "brännas fast" för riktigt fin yta. Skrapa loss med en bra tunn stekspade och vänd en gång. Krydda andra sidan och stek klart. Montera med ost och servera direkt.
Artikelnummer | 10287827 / 77532545 |
Artikelnummer | 10287827 / 77532545 |