Klicka här för att få 50kr rabatt!
Var först med exklusiva rabatter och kökskunskap
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid köp över 600 kr och ej på varor från Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva kampanjer & kökskunskap. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
MAC är från början ett japanskt familjeföretag som har blivit världskända för sin tillverkning av knivar i absolut toppklass. En kombination av västerländsk design och japanskt hantverk gör MAC-knivarna både ergonomiska och mycket vassa och hållbara. Alla knivar handslipas med 15 graders slipvinkel i Seki-området i Japan, där knivar och svärd har producerats i över 700 år. Stålblandningen med bland annat volfram, molybden och vanadin blir mycket hård och är dessutom rostfri. En MAC-kniv håller sig därmed vass användning efter användning, och blir med rätt skötsel en investering för många, många år framöver.
Superior-serien är knivar i MAC:s klassiska stålblandning med tunna blad på 2-2.5 mm. Den korta japanska kockkiven har ett rakt, brett blad som mäter 17 cm, och är en klassisk japansk allkniv. Kniven är mycket välbalanserad och passar utmärkt till såväl kött, fågel och fisk som frukt och grönsaker. Ett bolster mellan handtag och knivblad ger kniven extra tyng och centrerad balans.
Färg | Svart |
Material | Rostfritt stål |
Tål Maskindisk | |
Längd/djup | 17 cm |
Artikelnummer | 10004062 / 26678253 |
Färg | Svart |
Material | Rostfritt stål |
Tål Maskindisk | |
Längd/djup | 17 cm |
Artikelnummer | 10004062 / 26678253 |