FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Bordslöpare

Här hittar du alla våra dukar och löpare i olika textilmaterial. En vacker duk eller löpare kan förändra känslan av din dukning och ge ett riktigt lyxigt eller festligt intryck. Hos oss hittar du dukar och löpare i alla möjliga färger för att passa alla tillfällen.
30 träffar sorterat på
Sunshine löpare - aska - Himla
Himla

Sunshine löpare, aska

399 kr
I lager

Mer om Bordslöpare

Flera av våra dukar och löpare kommer från Himla, ett varumärke som designar sina textilier så att de med enkelhet ska kunna mixas och matchas med varandra, oavsett färg eller modell. En klassisk linneduk håller inte bara länge tack vare den goda kvaliteten, den är även tidlöst modern. 

Vi har bland annat dukar och löpare i linne och bomull. Behöver du en mer tålig bordsduk har vi även vaxdukar i olika moderna mönster. En vaxduk passar utmärkt att använda utomhus och är lätt att torka av. Det kan vara roligt att ha flera olika linnedukar i olika färg och design för att ta fram vid olika tillfällen, eller helt enkelt för att kunna variera den inredningsdetalj som en duk eller löpare faktiskt är. Om du har en duk eller löpare så har du kommit ett steg på vägen mot en snygg dukning. För att lyfta dukningen ytterligare kan du matcha ditt bordslinne med olika linneservetter, kanske med ett vackert smycke i form av en servettring. Du kan dessutom ha flera ljuslyktor eller ljusstakar på bordet, eller en fin vas med en fin blombukett för att få till en riktigt snygg och vacker dukning!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*