FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Kökshanddukar

I denna kategori finner du alla våra snygga kökshanddukar! En snygg uppsättning kökshanddukar som passar in med kökets övriga färg- och designval kan verkligen lyfta helhetsintrycket i rummet. Hos oss hittar du handdukar i såväl klassiska mönster och färger som moderna stilrena varianter.
272 träffar sorterat på
Garn Kökshandduk 50x70 cm - Blå - Rosendahl
Rosendahl

Garn Kökshandduk 50x70 cm, Blå

59 kr79 kr
På väg till oss
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Kökshanddukar

Här finns flera klassiska modeller och mönster som du säkert känner igen från märken som Himla och Rörstrand. Om du söker efter en handduk med citat, tryck eller rutmönster finns de populära kökshanddukarna från bland annat Ernst. Om du istället är ute efter en kökshandduk med ett lite mer ovanligt mönster kan vi rekommendera de söta kökshanddukarna i pastellfärger från märket Bastian där det finns mönster med glasstrutar och cupcakes. Vi har även mer neutrala kökshanddukar, både enfärgade, rutmönstrade, och randiga. Här finns något för alla smaker!

Hos oss hittar du kökshanddukar från flera kända varumärken i både klassiska och välkända mönster och i flera olika färger. Det kan vara bra att ha flera kökshanddukar att byta mellan när en ska i tvättkorgen eller man är flera som vill hjälpa till att torka disk samtidigt. En kökshandduk kan också vara bra att ha en extra vid matlagning och bakning. Det kan också vara roligt att byta kökshandduk med olika mönster eller färger utifrån säsong eftersom kökshandduken ofta hänger framme i köket och blir en inredningsdetalj i sig. Här hittar du kökshanddukar i både bomull och linne, både med mönster och enfärgade. Flera kökshanddukar år även att matcha med grytvante och grytlapp i samma serie eller mönster vilket kan vara roligt att matcha i köket. En matchande kökshandduk och grytvante är också perfekt att ge bort i present till den som gillar att laga mat eller baka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*