FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Ankarsrum

Ankarsrum

Sedan 1940 har svenska Ankarsrum tillverkat den populära köksmaskinen Assistent Original, som kommit att bli en viktig hjälpreda i köket hos många hem. Bakom skapandet av Assistent Original ligger ett gediget hantverk, med 100% återvunnen svensktillverkad aluminium. Ankarsrum erbjuder även ett brett sortiment av tillbehör som matchar din Assistant Original.
23 träffar sorterat på  
Popularitet
Ankarsrum köttkvarn med passertillsats - Vit-rostfritt stål - Ankarsrum
Ankarsrum

Ankarsrum köttkvarn med passertillsats, Vit-rostfritt stål

1 695 kr1 995 kr
Beställningsvara

Mer om Ankarsrum

Tillverkningen av de robusta och kvalitativa köksassistenterna sker för hand i småländska Ankarsrum, och så har det sett ut ända sedan företaget grundades under 1940-talet. Det innebär många år av både erfarenhet och kunskap kring hur en riktigt bra köksapparat bör fungera och vilka egenskaper som är viktiga för att möta de krav som ställs av användarna idag. Köksassistenterna är designade och tillverkade för att klara av intensivt köksarbete under många, många år och med hela 16 olika tillbehör kan de hjälpa dig att tillaga alltifrån pasta och smoothies till bullar, bröd och egen korv. Deras mål är att göra din bakning och matlagning både roligare och enklare, vilket gör att du kan räkna med en maskin som orkar att jobba precis så mycket och länge du vill - oavsett om degen är 5 kilo tung.

En Ankarsrum Assistent Original är en riktigt bra investering som snabbt kommer att löna sig i form av ökad glädje för matlagning och mer tid över till annat. Dessutom är den framtagen i stilren och modern design, vilket gör att den gärna får stå framme som snygg detalj på köksbänken även när den inte används. Beställ en egen online på KitchenTime redan idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*