FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Fiskars

Fiskars

Fiskars grundades redan 1649 i Fiskars Bruk och har sedan dess ständigt bidragit till utvecklingen av redskap för kök, hem och trädgård. Fiskars köksprodukter blir snabbt köksfavoriter då redskapen både är lätta att använda, rengöra och förvara. I sortimentet för köket hittar du Fiskars populära saxar, knivar, bestickset, stekpannor och kastruller.
216 träffar sorterat på
Functional Form knivblock i plast med 5 knivar - 6 delar - Fiskars
Fiskars

Functional Form knivblock i plast med 5 knivar, 6 delar

575 kr939 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
6
Sida 1 av 6

Mer om Fiskars

HISTORIA

Fiskars historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och är idag Finlands äldsta tillverkningsföretag. Fiskars järnbruk grundades 1649 och började sin resa med att framställa smidesprodukter och gjutjärn. Under 1700-talet var produktionen främst inriktad på förädling av kopparmalm. År 1822 köptes Fiskars Bruk av apotekaren Johan Jacob Julin och man fokuserade då verksamheten på förädling av järn. Förutom knivar började man även tillverka gafflar och saxar och under senare delen av 1960-talet kom saxen med det orangefärgade plasthandtaget som Fiskars var först med att tillverka. Under 2000-talet har Fiskars främst inriktat sig på konsumentprodukter och är en ledande leverantör av flera starka varumärken för hem, trädgård och uteliv. 

Fiskars erbjuder funktionella verktyg för hemmet av hög kvalitet och är idag en ledande leverantör av flera internationellt välkända varumärken såsom Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Rörstrand. Fiskars var även 1967 tillverkare av världens första sax med plasthandtag som idag är en av företagets mest kända produkter. 

SMARTARE & ROLIGARE MATLAGNING

Varumärket erbjuder ett brett urval av knivar som är tillverkade av material i toppkvalitet för både hemmakocken och den passionerade proffskocken. Här på KitchenTime finns ett brett sortiment av Fiskars knivar som filéknivar, kockknivar, skalknivar, brödknivar och köksknivar. 

Fiskars revolutionerande saxar med orange handtag är lätta och enkla att använda med en överlägsen skärförmåga och hållbarhet. Fiskars saxar är världsberömda för sin kvalitet och finns i flera olika modeller. I Fiskars Functional Form-serie hittar du också alla möjliga smarta köksredskap som är både snygga och lättanvända för en roligare matlagning!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*