FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:11:35:46

Gense

Gense grundades 1856 av Gustav Erikson och är idag en av Skandinaviens största producenter av bestick i rostfritt stål. Genses produkter är kända världen över tack vare sin goda kvalitet och kombinationen av design och funktion.
210 träffar sorterat på
Thebe smörkniv - Rostfritt stål - Gense
Gense

Thebe smörkniv, Rostfritt stål

61 kr89 kr
På väg till oss
1
...
6
Sida 1 av 6

Mer om Gense

KLASSISKA & ELEGANTA BESTICK FÖR ALLA TILLFÄLLEN

På KitchenTime hittar du många av Genses bestickserier i både klassisk och modern design. I sortimentet finner du bland annat Gense bestickserie Nobel som skapades i samband med firandet av Nobelprisets 90-årsdag. Besticken har en klassisk och stilren design som passar utmärkt både till vardags och fest. Besticken är gjorda i blankt rostfritt stål med handtag i en matt finish.

Focus De Luxe bestickserie är en elegant retroklassisker från 1955 i tidlös och funktionell design av Folke Årström. Besticken är tillverkade i rostfritt stål med handtag i svart och reptålig POM-plast.Old Farmer bestickset passar utmärkt som grillbestick och har en robust design i rostfritt stål med greppvänliga trähandtag, designade av Bent Severin. Bladet på kniven gör besticken mycket lämpliga för biff eller grillat kött men kan användas till flera olika tillfällen.

Twist bestickserie har en modern design med en lekfull och dekorativ twist som gör besticken lämpliga för alla tillfällen. Twist är tillverkade i nickelfritt rostfritt stål vilket gör besticken till ett utmärkt val för nickelkänsliga. Du finner även Figura, som är vackert strömlinjeformade bestick i tidlös design som inspirerats av havets vågor, utformade av Bertil Vallien. Besticken är tillverkade i kvalitativt rostfritt stål. 

Gense erbjuder många klassiska och populära bestickserier däribland Nobel, Focus De Luxe och Old Farmer. Gense tillverkar även kvalitativa kok- och stekkärl i gjutjärn.  

KÖKSPRODUKTER I KVALITATIVT GJUTJÄRN

Gjutjärn är ett oslagbart material för kok- och stekkärl när det gäller kvalitet och hållbarhet. Några av de främsta fördelarna med produkter gjorda i gjutjärn är att de håller länge, fungerar på alla spishällar och ger en mycket jämn värmespridning. Gjutjärnet är inte heller så känsligt för överhettning, pannor, grytor och gratängformar som är gjorda helt i gjutjärn (utan trädetaljer) kan även användas i ugn och på grill. Tänk på att diska grytor och stekpannor i gjutjärn för hand med hett vatten helst utan diskmedel och undvik diskmaskin.

Alla Le Gourmet gjutjärnsprodukter från Gense förbehandlas med sojaolja vilket innebär att du kan använda lite olja eller smör vid matlagning. På KitchenTime hittar du flera av Genses gjutjärnsprodukter såsom grytor, stekpannor och pannkakspannor. Perfekta redskap för ett professionellt resultat i köket.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*