FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

MUUBS

Muubs är ett danskt inredningsföretag som specialiserar sig på att göra designföremål och möbler med en unik stil och ett genomtänkt materialval. Produkterna från Muubs kombinerar en originell, urban design med vackra naturmaterial.
252 träffar sorterat på  
Popularitet
Hazel dippskål 6,5 cm - Brun - MUUBS
MUUBS

Hazel dippskål 6,5 cm, Brun

25 kr39 kr
I lager
1
...
7
Sida 1 av 7

Mer om MUUBS

Muubs har ett mycket brett sortiment. Muubs har även många spännande bordslampor som är perfekta stämningsskapare i ett fönster, samtidigt som de fungerar som vackra inredningsföremål. Deras inredningsprodukter omfattar allt från kuddar och textilier till vaser och förvaringslådor. Möbler finns för både ute- och innebruk.

Textilier är något som är tacksamt att inreda med. Genom att byta ut sådant som kuddar, plädar och gardiner kan du skapa en helt ny stil i ett rum. Detsamma gäller mattor. Med en vacker matta skapar du karaktär och liv till ett rum, även om det är sparsmakat möblerat från början. Muubs har vackra mattor i många utföranden att välja mellan. Som tidigare nämnts är materialet en av de saker som står i centrum vid tillverkningen och man använder omsorgsfullt utvalda naturmaterial såsom jute, bambu och återvunnen teak. Sten är ett annat material som Muubs använder för att tillverka krukor och större skålar. Muubs har även bruksföremål för köket. Deras generösa terrakottakrukor är perfekta att tillaga mustiga kötträtter i ugnen med. Slevar, skålar och decilitermått tillverkas i olika träslag som jordnöts-, hassel- och olivträ. Träets lena yta känns behagligt i handen och skapar även en elegant harmoni till måltiden.

Ett föremål från Muubs har många dimensioner. För det första har vi spännande naturmaterial som jute och olivträ. Här finns också ett miljötänk och företaget satsar på hållbar produktion och vissa av materialen är till och med återvunna. Föremålen åldras även vackert och tidens tand nöter inte på dem utan förhöjer bara deras skönhet. En produkt från Muubs bidrar till harmoni och karaktär till rummet och är det perfekta sättet att skapa personlighet till det moderna och designmedvetna hemmet.

Paret Bent och Dorthe Povlsen startade Muubs 2010 med visionen att skapa unika produkter för personliga hem. Stort fokus lades på hantverk och naturliga, rena material. Som motpol till naturmaterialen har man velat designa föremålen och möblerna i en maskulin stil. En spännande kontrast mellan det det naturliga och okonstlade kontra det avskalade kraftfulla, har blivit ett omisskännligt signum för produkterna. Belysning är ett spännande sätt att inreda och skapa blickfång i ett rum med. Muubs har ett brett sortiment av lampor av olika slag. Du kan pryda en vägg eller skapa hemtrevnad i en tråkig hall med hjälp av deras vägglampor. Matplatsen får ett lyft med hjälp av en vacker taklampa som behagligt sprider skenet över bordet och dukningen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*