FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Rösle

33 träffar sorterat på  
Popularitet
Salladsslunga 24 cm - Stål-svart - Rösle
Rösle

Salladsslunga 24 cm, Stål-svart

1 389 kr
På väg till oss

Mer om Rösle

Rösle grundades i Tyskland 1888 och erbjuder högkvalitativa köksprodukter av rostfritt stål. Rösle är en tillverkare som är känd för sina funktionslösningar med stor vikt på hållbarhet och kvalitet där funktion och tidlös design harmoniserar. Rösle köksprodukter har mottagit flera internationella utmärkelser för framstående produktdesign och enastående innovation. I Rösles breda sortiment hittar du alltifrån kastruller, stekpannor, och matvågar till durkslag, trådsilar och juicepressar i snyggt rostfritt stål. Rösle tillverkar väl genomtänkta köksredskap som passar in i varje kök, med ett brett utbud och väl beprövade kökstillbehör med optimal design och hög funktionalitet.

Det som skiljer Rösle produkter från andra är deras fokus på detaljer och funktionalitet där varje redskap är utformade att ta itu med en specifik uppgift. Ytterligare prioriteringar är ergonomisk och lätt hantering som exempelvis vitlökspressen som krossar vitlöksklyftor med ett enda tryck och citronpressen som är designad att pressa ut även det sista från både lime och citron. 

De hållbara och väl genomtänkta köksredskapen ger dig många år av glädje och passar även utmärkt att ge bort i present. Det är snyggt att kombinera flera köksredskap ur Rösles sortiment i köket eftersom att sortimentet har en genomgående stilren och tidlös design.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*