FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

WMF

WMF är en av Europas största producenter av rostfria köksredskap såsom grytor, knivar, bestick och designprodukter för matlagning och servering. Sedan starten 1853 har WMF producerat köksredskap och hushållsprodukter i toppkvalitet med hög funktionsduglighet. Vill du lära dig mer om WMF och upptäcka mer om sortimentet klicka här.
136 träffar sorterat på  
Popularitet
Gourmet köksskål set 4 delar - Rostfritt stål - WMF
WMF

Gourmet köksskål set 4 delar, Rostfritt stål

879 kr
På väg till oss
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om WMF

Här på KitchenTime hittar du bland annat de klassiska knivarna från Grand Class kollektionen. Dessa knivar har svarta handtag i högkvalitativt syntetiskt material med runda nitdetaljer i rostfritt stål. Handtagen är ergonomiskt utformade för ett perfekt och tryggt grepp och knivbladen är tillverkade i högkvalitativt stål med Performance Cut-tekniken.

WMF erbjuder alla typer av köksredskap som du behöver för ett välutrustat kök. I sortimentet finns också klassiska och praktiska produkter för det dukade bordet som glas, karaffer och porslin. Här finns reptåliga bestick och bestickset i tidlös och elegant design för alla tillfällen. Besticken sätter också ny standard med den patenterade och särskilda behandlingen Cromargan® protect. Ytan gör att besticken är mycket reptåliga och slitstarka och efter flera års regelbunden användning ser besticken fortfarande nya ut.

I sortimentet finns även barnbestick och serviser för barn från 3 års ålder och uppåt med glada motiv och disney-teman som gör det roligare att lära sig använda kniv och gaffel. Barnbesticken är tillverkade av högkvalitativa Cromargan® rostfritt stål och tallrikar och skålar är gjorda i porslin.

WMF har vunnit flera prestigefyllda designpriser för både produktdesign och funktionalitet. Framför allt när det gäller stekpannor, kastruller och utvecklingen av materialet Cromargan® som är ett registrerat varumärke för WMF sedan 1927.

INNOVATIVA KÖKSPRODUKTER FÖR MATLAGNING & DUKNING

WMF ser förberedelserna som en viktig del av matlagningen och ser till den skillnad som bra köksverktyg gör. Till dessa hör bland annat WMFs kvalitativa köksknivar som tillverkas i deras egen fabrik i Hayingen, Tyskland. Flera av knivarna är tillverkade med hjälp av Performance Cut-tekniken som införlivar exakta skärresultat. Denna ytbehandlingsteknik är en kombination av hantverk och innovativ teknik som gör att knivarna både ser bra ut och resulterar i en exakt och långvarig skärpa.

Alla kastruller och grytor kännetecknas av flexibilitet, lång hållbarhet och är enkla att rengöra. Sedan 1920-talet har WMF tillverkat sina produkter med materialet Cromargan® rostfritt stål som används både för kastruller, stekpannor och bestick. Detta stål behåller sin glans, form och tålighet mycket väl även om man använder produkterna ofta och i diskmaskin.

WMFs utvecklingsavdelning har också utvecklat Cool+ teknologin för kastrullhandtag som förblir svala vid höga temperaturer. Produkterna med denna patenterade teknik är märkta med röda ringar.  

Flera exempel på innovationer från WMF är PermaDur som är en reptålig och slitstark non-stick beläggning för aluminiumstekpannor. En ytterligare non-stick beläggning är CeraDur som är extremt värmetålig och passar perfekt för stekning vid höga temperaturer.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*