FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Muffinsformar

I denna kategori hittar du ett stort urval av bak- och muffinsformar med olika egenskaper som gör bakningen både effektivare och roligare!
14 träffar sorterat på
Muffinsform silikon 12 st - Grå - Blomsterbergs
Blomsterbergs

Muffinsform silikon 12 st, Grå

314 kr349 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Muffinsformar

Vill du baka muffins till ett festligare tillfälle och önskar vackert mönstrade formar har vi också snygga engångsformar för muffins och cupcakes i olika pastellfärgade mönster. Perfekt att ställa fram på det dukade bordet, till barnkalaset eller vid picnic.

Vi har flera olika formar och plåtar i silikon, vilka är flexibla och lätta att använda eftersom att muffinsen enkelt går att lösgöra ur formen efter gräddningen. Silikonformarna kan även diskas i maskin. Här hos oss hittar du även söta muffinsformar och cupcakeformar i olika färger vilket gör att dina muffinsformar ger dina muffins karaktär. Vi har bland annat en cupcakeform med olika pastellfärger, och en andra former i mer neutrala färger. Vi har även söta cupcakeformar i många fina och roliga färger och du hittar till exempel en söt cupcake form med rutigt mönster i färgerna grön, röd och lila. En cupcakeform kan vara av mindre storlek eller större, vilket gör att du enkelt kan hitta en muffinsform i rätt storlek för just dig!

Med hjälp av en muffinform eller muffinsplåt som innehåller flera formar kan du enkelt kan baka många muffins på en och samma gång och formarna är dessutom återanvändbara. Flera muffinsplåtar finns med non stick-beläggning vilket gör att muffinsen är lätta att ta ur och att själva formen blir extra lätt att rengöra. Våra muffinsformar i silikon gör även de så att dina muffins lätt släpper från sin muffinsform, vilket är väldigt smidigt! 

Muffinsformar finns i flera olika storlekar och antal beroende på vilken storlek du vill göra på dina muffins. Minimuffins passar utmärkt att bjuda på till festen eller kalaset som ett mindre tilltugg. Det är supersmidigt att använda sig av en plåt med formar för muffins för att enkelt få den perfekta formen på dina muffins och sedan på ett smidigt sätt få loss din muffins efter gräddning. Det finns muffinsformar i silikon som är ett bra alternativ till engångsformar som du istället kan återanvända.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*