FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakformar/Pralinformar

Chokladform

Här hittar du alla våra pralinformar och  chokladformar i olika former och färger. Med dessa formar kan du göra dina egna lyxiga chokladpraliner.
12 träffar sorterat på  
Popularitet
Pufz pralinform - Hallon - Pufz
Pufz

Pufz pralinform, Hallon

219 kr279 kr
I lager

Mer om Pralinformar

Formarna gjorda i silikon är dessutom mycket flexibla och är lätta att använda. Med hjälp av en chokladform kan du göra vackra praliner som även är snygga att ställa fram på matbordet på ett fint tårtfat eller i en skål. En pralinform hjälper dig att få till pralinernas form, men hur de smakar är upp till dig!

Passa på att göra ditt eget godis till fikat, festen eller till någon helgdag, titta gärna runt i vårt sortiment och hitta din favoritpralinform!

Många av våra pralinformar är gjorda i silikon vilket gör att du enkelt kan lösgöra de färdiga pralinerna och dessutom diska formen i maskin efter användning. Vi har flera chokladformar anpassade efter högtider som påsk och jul, exempelvis former med stjärnor och påskägg. Du hittar även andra klassiker som rosor, blommor och hjärtformade chokladformar. Här finns pralinformar från flera populära varumärken som Patisse, Lékué och Tala.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*