FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Visp

Att vispa saker är kanske inte det roligaste arbetet i köket, varför en effektiv visp är ett måste! Hos oss hittar du både ballongvisp och spiralvisp som passar olika behov.
37 träffar sorterat på  
Popularitet
Zwilling Pro ballongvisp - 24 cm - Zwilling
Zwilling

Zwilling Pro ballongvisp, 24 cm

139 kr199 kr
I lager
Ernst visp med trähandtag - svart - ERNST
ERNST

Ernst visp med trähandtag, svart

119 kr148 kr
På väg till oss
Nordic Ware ballongvisp - Stor - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware ballongvisp, Stor

143 kr179 kr
Beställningsvara
KAMPANJ

Mer om Vispar

Många av våra vispar är tillverkade i material som är skonsamma för kastruller och kärl, bland annat plast och silikon. Båda dessa material sliter väldigt lite på bunkar, kastruller och stekkärl. Silikon har den stora fördelen att det är väldigt värmetåligt. Det har stor betydelse när du ska använda din handvisp till varma material. Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av kvalitativa vispar i både klassisk och modern utformning och i varierade färger och material. Här hittar du garanterat en visp som passar just dig.

Med en balongvisp vispar du snabbt en större mängd ingredienser, eftersom den får en stor kontaktyta, medan en traditionell spiralvisp passar utmärkt till att röra i botten på kastruller och kärl för att undvika att maten bränner fast. Här hittar du även olika typer av vispar till din elvisp, bland annat ballongvisp och degkrok som du kan köpa till, se bara till att visparna passar till just din elvisp.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*