FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Osthyvlar

Kärt barn har som bekant många namn och här hittar du många olika varianter av den omåttligt populära osthyveln, vilken även går under benämningen ostskärare eller ostskivare. En given klassiker i nordiska kökslådor som används så gott som dagligen i många hem.
24 träffar sorterat på  
Popularitet
Functional Form osthyvel - Vit - Fiskars
Fiskars

Functional Form osthyvel, Vit

102 kr129 kr
I lager

Mer om Osthyvlar

Eftersom osthyveln används flitigt är det viktigt att införskaffa en kvalitetshyvel som håller länge och fortsätter att ge dig perfekta ostskivor till frukostmackor om och om igen. Hos oss på KitchenTime hittar du flera olika modeller, både osthyvlar med tråd och klassiska hyvelmodeller.  

Osthyveln är en norsk uppfinning och uppfanns 1925 av möbelsnickaren Thor Bjørklund. Osthyveln kom till eftersom Thor irriterat sig på att han inte lyckades få till jämna skivor ost med en vanlig kniv. Han prövade därför ett annat verktyg, planhyveln vilket fick honom att ta fram vår älskade osthyvel. 1925 var längesen men trots detta kan man ibland bli galen på att inte få till bra ostskivor- det gäller att skaffa en riktigt bra osthyvel så att du slipper bli irriterad, för att hyvla ost ska ju vara något enkelt.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*