FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:12:25:02

Dukning & Servering/Bestick/Teskedar & Kaffeskedar

Teskedar & Kaffeskedar

Teskedar och kaffeskedar är behändiga för den som dricker sin varma dryck med socker eller mjölk, eller för den som vill röra runt i koppen för att få drycken att svalna. Förutom att användas till kaffe och te kan dessa skedar även användas som dessertbestick. I regel är kaffeskeden lite mindre än klassiska dessertbestick och föredras därför.
144 träffar sorterat på
Groovy Cafe lattesked - Rostfritt stål - Aida
Aida

Groovy Cafe lattesked, Rostfritt stål

17 kr29 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Teskedar & Kaffeskedar

Här finner du vårt breda sortiment av kaffeskedar och teskedar som du även kan använda till desserten. Vi erbjuder flera olika material som skedar i blankt eller matt rostfritt stål, kaffeskedar i porslin, mässingskedar eller melaminskedar. I sortimentet hittar du även klassiska glöggskedar från flera olika varumärken inför adventsglöggen. 


För dig som älskar espresso finns det specialanpassade skedar för att du ska kunna avnjuta en riktigt härlig espresso! Hos oss finner du även latteskedar som finns att köpa både styckvis och i set om 4 eller 6 skedar. Här finns skedar av alla dess slag för att du ska hitta en som passar din bestickuppsättning och som ska förenkla ditt kaffe, espresso, latte, eller tedrickande!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*