FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Mokabryggare

I den här kategorin hittar du alla mokabryggare som finns i vårt sortiment. I mokabryggaren brygger du ditt kaffe enkelt genom att ställa bryggaren direkt på spisplattan. Mokakaffe smakar fantastiskt gott och mokabryggaren är en uppskattad köksprodukt i många hushåll.
7 träffar sorterat på  
Popularitet
Pulcina espressobryggare och 3 st koppar - Aluminium-röd - Alessi
Alessi

Pulcina espressobryggare och 3 st koppar, Aluminium-röd

849 kr
I lager

Mer om Mokabryggare

I vårt sortiment på KitchenTime har vi samlat ihop flera varianter av kvalitativa mokabryggare för att kunna erbjuda något åt alla; en del är speciellt utformade för att kunna användas på induktionshällar medan andra går att använda på alla spistyper. Det är därför bra om du har koll på vilken typ av spis du tänkt använda din mokabryggare på. Här finner du mokabryggare från flera kända varumärken, bland annat Bialetti mokabryggare och klassiska espressobryggare från Alessi. Bryggarna har olika utformningar, en del är av klassisk modell medan andra har ett mer modernt utseende. Våra mokabryggare kommer även i olika storlekar så att du enkelt kan välja en som passar ditt behov. Vi hoppas att du kan hitta just din favorit hos oss!

För dig som föredrar ditt kaffe starkt så är en mokabryggare perfekt. Gör som italienarna och brygg morgonens första kopp i mokabryggaren för att få till det där kaffet som verkligen kickstartar din dag. Med en mokabryggare får du till ett kaffe som liknar espresso i smaken utan en stor espressomaskin. Se till att använda kaffe malet finare än den malningsgrad det vanligtvis är på kaffe anpassat för traditionella kaffebryggare för att få till det bästa resultatet!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*