FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Kaffe & Te

Här hittar du alla våra serveringstillbehör för att servera de livgivande dryckerna- kaffe och te! Här finner du allt ifrån kaffepannor, mjölkkannor och baristaredskap till tesilar och tekannor. De allra flesta tycker om antingen den ena eller den andra, så produkter för att tillaga och servera dessa drycker är näst intill ett måste i varje kök.
232 träffar sorterat på  
Popularitet
Drosselmeyer tesil - Guld - Drosselmeyer
Drosselmeyer

Drosselmeyer tesil, Guld

299 kr390 kr
I lager
1
...
7
Sida 1 av 7

Mer om Kaffe & Te

Man kan aldrig få för mycket tillbehör som förhöjer upplevelsen av kaffe eller tedrickande! I denna kategori hittar du redskap för att kunna bli en proffsig hemmabarista! Här finns redskap som gör att du enkelt kan skumma din egen mjölk och göra fina mönster på din cappuccino eller latte.

I denna kategori hittar du även kaffekapselhållare och avkalkningsmedel till din kaffemaskin. Här finns även mjölkkannor, sockerströare, kakaoströare och kaffemått. Allt som du kan tänkas behöva till skapandet av ditt kaffe eller te helt enkelt. Med hjälp av dessa produkter kan du bygga upp din egen lilla baristahörna hemma i ditt eget kök, vilket med säkerhet kommer att imponera på dina gäster.

Latte art är något som blev populärt redan på 80-talet då baristas började servera espresso med mönstrad mjölk. Detta har blivit allt mer populärt och de allra flesta caféer serverar espresso eller andra kaffedrycker med konstverk skapade av den skummade mjölken. Det finns till och med tävlingar i latte art, och övning ger färdighet så om du börjar redan nu så kanske det är du som blir utnämnd mästare inom kort!

Vi har många klassiska och vackert designade modeller i denna kategori, så vårt tips är att välja ut den som bäst passar din köksinredning och låta din kanna eller mockabryggare stå framme och pryda köksbänken.

Vilka redskap som du behöver för att gynna just ditt te eller kaffedrickande beror på hur du föredrar ditt te eller kaffe. Är du kaffedrickare och föredrar bryggkaffe kanske du behöver införskaffa en kaffefilterhållare eller ett avkalkningsmedel för uppfräschning av din bryggare. Oavsett om du föredrar bryggkaffe eller kokkaffe kanske du vill införskaffa en stilren mjölkkanna, och det finner du här! Är du istället tedrickare bör du fundera över hur du vill servera ditt te, är du i behov av tesilar eller en vacker tekanna?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*