FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Blender

Med en riktig blender blir matlagningen mycket roligare! Blanda olika soppor, milkshakes eller cocktails och få till det där perfekta resultatet som du annars bara får på restaurang.
Köphjälp
52 träffar sorterat på
Mix&Go Blender bottle - 75 cl - C3
C3

Mix&Go Blender bottle, 75 cl

99 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Blenders

Vill du ha en höghastighetsmixer som klarar av att uppfylla högt ställda krav rekommenderar vi Vitamix eller Oster blender. Vi har även blenders med avtagbar dricksflaska, i vilken du gör en god smoothie för att sedan kunna ta med den direkt till gymmet eller jobbet. En blender funkar även utmärkt att använda som soup maker då du enkelt kan få till en len och god soppa. Blendern är en produkt med många olika funktioner som bidrar till stor variation i din matlagning. Gör en god margarita, en god smoothie eller god soppa att bjuda dina gäster på, mixa och blanda, möjligheterna är oändliga! Våra olika blenders finns i flera olika material, färger och storlekar, så välj den som passar dig och ditt kök bäst och uppfyller dina behov.

På KitchenTime hittar du flera olika blenders av högsta kvalitet med starka motorer som förvandlar även de grövsta ingredienser till fin puré. Motorns effekt avgör vilka typer av ingredienser som går att mixa i din blender, välj din blender med omsorg efter det behov du har. Med en riktig mixer och goda råvaror öppnas en helt ny värld för spännande drycker! Här finner du ett brett sortiment av kvalitativa blenders och mixers från flera kända och populära varumärken som KitchenAid och Kenwood.

Att finna den perfekta blendern är en avgörande del av att kunna utforska och uttrycka sin kulinariska kreativitet. I denna guide utforskar vi olika typer av blenders och deras unika förmågor, för att hjälpa dig i valet av rätt verktyg för dina behov i köket. Låt oss dyka djupare in i världen av dessa mångsidiga köksapparater.

Miniblender

Miniblendern är den perfekta lösningen för dem med begränsat köksutrymme eller för den som ständigt är på språng. Dess kompakta design gör den lätt att stuva undan när den inte används, och med löstagbara "to go"-kannor är den perfekt för snabba smoothies. Trots sin lilla storlek klarar miniblendern av att hacka mindre mängder av ingredienser som ost, nötter och örter, vilket gör den till en oumbärlig hjälpreda för små och snabba matlagningsuppgifter.

Blender

Den klassiska blendern är en trogen tjänare i många kök, redo att möta en bred variation av kulinariska utmaningar. Med dess förmåga att hacka, krossa och mixa en rad olika råvaror, är den utformad för att klara av de flesta uppgifter du ställer den inför. Dess mångsidighet understryks ytterligare av förinställda program för att förenkla allt från att krossa is till att göra glass av frusna råvaror, vilket gör den till en idealisk följeslagare för en rad matlagningsbehov.

Powerblender

För dem som söker den ultimata blendern, står powerblendern ut som en verklig kraftkälla. Med starka motorer och vassa knivblad kan den hacka, krossa och mixa praktiskt taget alla tänkbara ingredienser. Dess förmåga att till och med värma mat genom friktionen från knivbladen gör den till ett verktyg som kan användas för att skapa allt från silkeslena smoothies till rykande heta soppor, nötsmör och andra krävande uppgifter, vilket placerar den i en klass för sig.

Vakuumblender

Vakuumblendern introducerar en banbrytande teknik till blendervärlden genom att suga ut luft innan blandningsprocessen startar. Detta innebär att dina skapelser inte bara håller längre utan också bevarar fler näringsämnen och erbjuder en mjukare, mer homogen konsistens. Det är en innovation som förändrar spelreglerna för vad en blender kan erbjuda, genom att förbättra både smak och näringsvärde.

Populära produkter

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*