FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/KitchenAid

KitchenAid

KitchenAid har sedan 1919 varit synonymt med professionell prestanda, hantverkskvalitet och ikonisk design. Deras köksprodukter, utvecklade i samarbete med professionella kockar, erbjuder högkvalitativa och snygga lösningar för både nybörjare och erfarna kockar. KitchenAids tidlösa design och robusta materialval gör deras apparater till en pålitlig partner i alla kök.
4 träffar sorterat på
KitchenAid stekpanna non-stick Ø28 cm - Rostfritt-stål - KitchenAid
KitchenAid

KitchenAid stekpanna non-stick Ø28 cm, Rostfritt-stål

749 kr932 kr
I lager

Vilka är KitchenAid?

Sedan 1919 har KitchenAid varit ett ledande varumärke inom köksutrustning. Kända för sin blandning av professionell prestanda, hantverkskvalitet och ikonisk design, har deras produkter blivit oumbärliga i både professionella kök och hemmakök. KitchenAid strävar efter att inspirera kulinarisk kreativitet och har blivit en pålitlig partner för kockar på alla nivåer.

KitchenAid Artisan – en populär produkt att ha hemma!

KitchenAid Artisan är en köksmaskin och blender kända för sin kraft, hållbarhet och mångsidighet. Med elliptiskt rörelsemönster och upp till 10 hastigheter blandar köksmaskinen allt från kakor till bröddeg snabbt och grundligt. Användarvänlig med ett fällbart drivhuvud och enkel rengöring, denna köksmaskin gör matlagning och bakning till en fröjd. Perfekt för både nybörjare och erfarna kockar, den levererar professionella resultat varje gång.

Hur jobbar KitchenAid med kvalitet?

Ett av KitchenAids signum är deras fokus på hantverkskvalitet. Deras produkter tillverkas med stor omsorg och använder material av högsta kvalitet. Rostfritt stål, robust konstruktion och detaljerad design säkerställer att varje produkt inte bara ser bra ut, utan också håller länge. Denna kombination av kvalitet och hållbarhet gör KitchenAids produkter till ett långsiktigt tillskott i köket.

Hur jobbar KitchenAid med produktutveckling?

KitchenAid har alltid fokuserat på att leverera produkter med hög prestanda. Genom att samarbeta med professionella kockar får de insikter och förslag som hjälper dem att utveckla produkter som uppfyller höga standarder. Deras matberedare, blenders och köksmaskiner är kända för att vara effektiva, pålitliga och lätta att använda. Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren kock, erbjuder KitchenAid produkter som hjälper dig att uppnå professionella resultat hemma.

Varför ska jag köpa en KitchenAid matberedare?

KitchenAids matberedare och blenders tillsammans med resten av sortimentet, är kända för att vara effektiva, pålitliga och lätta att använda. Är du nybörjare eller en erfaren kock? KitchenAid erbjuder produkter som hjälper dig att uppnå professionella resultat hemma.

Hur tänker KitchenAid kring design?

KitchenAid är, liksom med hög prestanda, också kända för sin tidlösa och distinkta design. Deras produkter har en unik estetisk som tillför stil till varje kök. Inspirerad av den klassiska köksmaskinen, är deras design både funktionell och vacker. Detta gör KitchenAids apparater till en favorit bland dem som värdesätter både form och funktion i sina köksredskap.

För vem är KitchenAids produkter?

  • Du värdesätter både form och funktion i dina köksredskap
  • Du vill uppnå professionella resultat hemma
  • Du vill ha hållbar, funktionell och estetisk köksutrustning
  • Du är är en entusiastisk amatör
  • Du är en erfaren kock
  • Du vill ta din matlagning till nästa nivå

Vad har KitchenAid för sortiment?

KitchenAid erbjuder ett brett sortiment av köksapparater och redskap. Från deras ikoniska köksmaskiner till stekpannor, brödrostar och vattenkokare, finns det en KitchenAid-produkt för varje behov i köket. Deras produkter är designade för att vara mångsidiga och anpassningsbara, vilket gör dem idealiska för all typ av matlagning och bakning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*