FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/KitchenAid

KitchenAid

KitchenAid har tillverkat stora och små hushållsapparater sedan 1919. Alltid med tankesättet att matlagning ska vara kul och enkelt. Köksmaskinen från KitchenAid kan ses som varumärkets lokomotiv och älskas av både amatörkockar och proffs över hela världen, tack vare sina många funktioner. Idag är KitchenAids sortiment betydligt bredare än så och du finner alla de maskiner du kan tänka dig behöva i ditt kök i sortimentet, alltid hög kvalitet och funktion i ett färgglatt utförande. Artisan 125 och Artisan 175
4 träffar sorterat på
KitchenAid stekpanna non-stick Ø28 cm - Rostfritt-stål - KitchenAid
KitchenAid

KitchenAid stekpanna non-stick Ø28 cm, Rostfritt-stål

787 kr932 kr
I lager

Mer om KitchenAid

KitchenAid producerar endast köksprodukter, varför varumärkets odelade fokus är att hela tiden ligga i framkant vad gäller utvecklingen av kraftfulla köksapparater som hjälper dig att skapa fantastiska rätter och bakverk i köket.

KITCHENAIDS KLASSISKA KÖKSASSISTENT

Uppfinnaren och ingenjören Herbert Johnson från Ohio noggrant hur en bagare blandade ihop bröddeg med en tung järnsked. Efter att ha konstaterat hur tungt och otympligt detta såg ut satte han sig ned för att nedteckna den skiss som skulle komma att leda fram till världens första kommersiella degblandningsmaskin, vilken sedan dess lättat arbetsbördan för många trötta bagar-ryggar! Medan maskinen testades uppfanns varumärkesnamnet, sedan en av de anställda sägs ha utbrustit; ”I don’t care what you call it, it’s the best kitchen aid I’ve ever seen”- och därmed var varumärket KitchenAid fött!Den klassiska köksassistenten i Artisan-serien syns i välutrustade kök världen över och älskas både tack vare de många och varierade funktionerna såväl som för den snygga designen. Assistenten har 10 olika fartlägen och hela 12 tillbehör som hjälper dig med allt från att göra glass till att baka eller stoppa korv. Du kan välja mellan upp till 20 olika färger på maskinen så att den matchar både ditt kök och din personlighet! Assistenten har uppfällbar arm vilket gör att du enkelt kan ställa i och ta ur den medföljande skålen i rostfritt stål. Dessutom kan du enkelt lösgöra, rengöra och byta de olika tillbehören. 

Vill du uppleva och jämföra alla färger på köksmaskinerna fysiskt innan du gör ditt köp av din nya KitchenAid köksmaskin är du varmt välkommen till vårt showroom i Uppsala. Kontakta oss på: [email protected] för att boka in en tid och få personlig service vid ditt köp.

Få inspiration till vad du kan göra med din KitchenAid!

Med olika tillbehör till din KitchenAid köksmaskin kan du göra mycket roligt i köket och prova nya spännande recept.

Missa inte KitchenAid

Artisan KA400 Blender.

Denna blender är inte bara pålitlig, utan också väldigt kraftfull. Med en motor på 1,5 hk och IntelliSpeed-motorstyrning känner blendern av innehållet och bibehåller den mest optimala hastigheten för att kunna bearbeta alla ingredienser. Med Artisan K400-blender är det bara kreativiteten som stoppar en. Tillaga exempelvis smoothies, soppor, dressings eller varför inte krossa is. Resultatet med Artisan K400 blir jämnare, konsistensen blir perfekt likaså smaken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*